joi, 3 septembrie 2009

Subiecte Drept administrativ – sesiunea de restanţe toamna 2009 (II)

1. Precizaţi hotărârile consiliului local care se adoptă cu votul majorităţii consilierilor locali în funcţie, potrivit Legii 215/2001, republicată.

2. Din ce bunuri este alcătuit domeniul public al judeţelor?

3. Ce ştiţi despre actele emise de prefect?

3 Comentários:

Anonim spunea...

Sunt foarte placut impresionat de blogul pe care l-ai creat si cred ca imi va fi de mare folos si mie. Sunt si eu student la drept, anul I (2009-2010) la Univ. Babes Bolyai. Cred ca datorita tie m-am apucat sa-mi fac si eu un blog http://teste-drept.blogspot.com
Vad ca ai lucrat mult mai ales la notele de lectura pe care le-ai afisat.
As vrea sa te intreb insa: ce ar fi trebuit facut mai mult (dupa atata munca) sa nu mai fie nevoie de sesiunea din toamna?
In functie de raspunsul tau voi lua anumite decizii in ce ma priveste. Multumesc! Valentin Bota

Radu Iliescu spunea...

Multumesc pentru aprecieri, esti prea generos :-)

Ti-am vizitat blogul, iti doresc spor la lucru, facultatea de drept este foarte serioasa, mai ales la o Universitate ca Babes-Bolyai, asa ca trebuie si noi sa fim pe masura ei...

Legat de ultima intrebare, ai dreptate, am fost in sesiunea din toamna pentru o marire si o restanta la care nu ma prezentasem in vara. Dar cred ca dupa un an de Drept pot spune cate ceva despre organizarea timpului si tehnicile invatarii... Neaparat trebuie sa scriu vreo 2 texte de sinteza pe temele astea. Multumesc pentru sugestie!

Anonim spunea...

Multumesc mult pentru raspunsul tau. Apreciez totodata ca ai fost interesat de marirea notei in sesiunea din toamna.
In ce ma priveste, m-am apucat inca din luna iulie (imediat dupa admitere) sa citesc bibliografiile recomandate pe internet la cursurile de la Babes Bolyai. Am parcurs pana acum cate un manual la materiile Drept Consitutional si Dreptul Privat Roman si cate ceva in plus. De aceea m-am apucat sa fac si testele online.
In medie petrec intre 10 ore si 30 de ore de studiu saptamanal (eu sunt angajat totodata).
Mi-as dori sa am timp suficient sa imi insusesc intreaga materie pana la examene pt a nu avea restante. De aceea astept cu nerabdare raspunsul tau privitor la o tehnica de invatare eficienta.

Dacă eşti student la drept, ai găsit ceea ce căutai!

Am început să lucrez la acest blog în toamna anului 2008, atunci când m-am înscris la această facultate. Intenţionez să fac publice astfel toate notele de lectură, notele de curs, testele şi lucrările pe care le voi parcurge în aceşti ani. Sper să-ţi fie şi ţie de folos!

Eşti student la drept?

Atunci poţi fi co-publisher la acest blog. Înscrie-te şi fă-ţi cunoscută experienţa: note de lectură, bârfe despre profesori, planuri de viitor, speţe comentate – sunt tot atâtea metode ca să te exprimi! Contactează-mă la riliescu2000 at yahoo dot com!

Totalul afișărilor de pagină

Watch favourite links
eLearning & Online Learning Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Student la Drept © Layout By Hugo Meira.

TOPO