luni, 7 martie 2011

Întrebări şi răspunsuri dreptul muncii (X)

01. Care este durata concediului anual de odihnă pentru angajaţii cu timp parţial?

Răspuns:
Art. 140 alin. (4) C.mun. a fost abrogat, deci angajaţii cu timp parţial au dreptul tot la 21 de zile de odihnă, ca şi angajaţii cu normă întreagă.

02. Când se poate compensa în bani concediul de odihnă neefectuat?

Răspuns:
Numai în cazul în care încetează contractul individual de muncă, indiferent din ce motive are loc încetarea şi de durata care a trecut de la încheierea contractului de muncă până la momentul încetării aecstuia.

1 Comentário:

Hannibal Melquart spunea...

am văzut comentarii de la oameni care au primit deja împrumutul de la domnul Benjamin Lee un ofițer de împrumut care îmi oferă împrumut la rata de 2 roi și am decis să aplic sub recomandările lor și doar 5 zile am confirmat în propriul cont bancar personal un total suma de 90.000 USD pentru care am solicitat. Aceasta este într-adevăr o veste minunată și îi sfătuiesc pe toți cei care au nevoie de un împrumutat de împrumut real să aplice prin e-mailul lor: 247officedept@gmail.com sau whatsapp: + 1-989-394-3740. Sunt fericit acum că am obținut împrumutul pe care l-am solicitat.

Dacă eşti student la drept, ai găsit ceea ce căutai!

Am început să lucrez la acest blog în toamna anului 2008, atunci când m-am înscris la această facultate. Intenţionez să fac publice astfel toate notele de lectură, notele de curs, testele şi lucrările pe care le voi parcurge în aceşti ani. Sper să-ţi fie şi ţie de folos!

Eşti student la drept?

Atunci poţi fi co-publisher la acest blog. Înscrie-te şi fă-ţi cunoscută experienţa: note de lectură, bârfe despre profesori, planuri de viitor, speţe comentate – sunt tot atâtea metode ca să te exprimi! Contactează-mă la riliescu2000 at yahoo dot com!

Totalul afișărilor de pagină

Watch favourite links
eLearning & Online Learning Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Student la Drept © Layout By Hugo Meira.

TOPO