luni, 1 noiembrie 2010

Eşec la Magistratură. Facultăţi inutile

Procentul de promovabilitate în INM a fost în acest an cel mai scăzut din istoria institutului.

Doar 68 de posturi din cele 200 scoase la concurs s‑au ocupat în acest an la Institutul Naţional al Magistraturii, locul în care, după încă doi ani de studii, absolvenţii de Drept devin judecători şi procurori. Eşecul este cu atât mai surprinzător cu cât, începând din acest an, nota minimă de admitere a fost scăzută de la 8 la 7. Dacă ar fi rămas aceeaşi notă minimă ca şi anul trecut, doar cinci absolvenţi de Drept ar fi intrat acum la INM. Dezastrul din acest an este motivul pentru care se impune o analiză asupra calitaţii pe care o oferă facultăţile de Drept din România.

Vezi sursa.

Seja o primeiro a comentar

Dacă eşti student la drept, ai găsit ceea ce căutai!

Am început să lucrez la acest blog în toamna anului 2008, atunci când m-am înscris la această facultate. Intenţionez să fac publice astfel toate notele de lectură, notele de curs, testele şi lucrările pe care le voi parcurge în aceşti ani. Sper să-ţi fie şi ţie de folos!

Eşti student la drept?

Atunci poţi fi co-publisher la acest blog. Înscrie-te şi fă-ţi cunoscută experienţa: note de lectură, bârfe despre profesori, planuri de viitor, speţe comentate – sunt tot atâtea metode ca să te exprimi! Contactează-mă la riliescu2000 at yahoo dot com!

Totalul afișărilor de pagină

Watch favourite links
eLearning & Online Learning Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Student la Drept © Layout By Hugo Meira.

TOPO