vineri, 22 ianuarie 2010

Drept administrativ, speţa 6

Prin actiunea formulata, reclamanta, S.C. Privat S.R.L a solicitat instantei de contencios administrativ anularea adresei nr. 413 din 20 iulie 2007 primite din partea Ministerului Internelor şi Reformei Administrative prin care acesta a răspuns la solicitarea societăţii comerciale de a i se comunica organul competent să efectueze control asupra modului de desfăşurare a procedurilor de achiziţie publică demarate de către autorităţile publice. In acest act Ministerul isi dadea opinia cu privire la organul competent sa realizeze respectivul control, aratând reglementările legale în domeniu.

Reclamanta considera ca Ministerul a interpretat gresit legislatia şi ca a dat un raspuns eronat, existand si alte organe de control decat cele specificate în legislatie si in adresa sus mentionata, inregistrata cu nr. 413/2007.

Solutionati actiunea, motivand hotararea luata.

Care este instanta competenta?

Soluţie propusă :

Actiune inadmisibila
 motivare - simpla adresa neproducatoare de efecte juridice
 instanta competenta – C.Ap

Seja o primeiro a comentar

Dacă eşti student la drept, ai găsit ceea ce căutai!

Am început să lucrez la acest blog în toamna anului 2008, atunci când m-am înscris la această facultate. Intenţionez să fac publice astfel toate notele de lectură, notele de curs, testele şi lucrările pe care le voi parcurge în aceşti ani. Sper să-ţi fie şi ţie de folos!

Eşti student la drept?

Atunci poţi fi co-publisher la acest blog. Înscrie-te şi fă-ţi cunoscută experienţa: note de lectură, bârfe despre profesori, planuri de viitor, speţe comentate – sunt tot atâtea metode ca să te exprimi! Contactează-mă la riliescu2000 at yahoo dot com!

Totalul afișărilor de pagină

Watch favourite links
eLearning & Online Learning Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Student la Drept © Layout By Hugo Meira.

TOPO