luni, 30 august 2010

Costică Bulai, ş.cl. – Drept penal român. Partea generală. Culegere de probleme (recenzie)Cel mai mare reproş pe care îl pot aduce studiilor universitare la distanţă este imposibilitatea participării la seminarii. La o facultate ca cea de Drept, lipsa aceasta este aproape un handicap. Ce faci cu cursurile, cu tratatele (dacă mai ajungi la ele!), în absenţa speţelor? Cum înveţi să gândeşti juridic, fără dialog, fără contactul viu cu cineva deprins în ale legii şi jurisprudenţei? Aproape imposibil. Pentru toţi cei care şi-au pus problema aceasta, o culegere de speţe cu soluţii poate fi un nesperat balon de oxigen.

Continuarea aici.

Seja o primeiro a comentar

Dacă eşti student la drept, ai găsit ceea ce căutai!

Am început să lucrez la acest blog în toamna anului 2008, atunci când m-am înscris la această facultate. Intenţionez să fac publice astfel toate notele de lectură, notele de curs, testele şi lucrările pe care le voi parcurge în aceşti ani. Sper să-ţi fie şi ţie de folos!

Eşti student la drept?

Atunci poţi fi co-publisher la acest blog. Înscrie-te şi fă-ţi cunoscută experienţa: note de lectură, bârfe despre profesori, planuri de viitor, speţe comentate – sunt tot atâtea metode ca să te exprimi! Contactează-mă la riliescu2000 at yahoo dot com!

Totalul afișărilor de pagină

Watch favourite links
eLearning & Online Learning Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Student la Drept © Layout By Hugo Meira.

TOPO